U bevindt zich hier : Home || Over ons

Over ons

Wie zijn wij

Bloemen in Business de bloemist van Almere

Als Almeerse bloemist verzorgen en bezorgen wij al uw opdrachten voor levering in Almere , bestellingen voor bloemen boeketten, bloemstukken, rozen, rouwbloemen, fruitmanden en overige bloemen en of cadeauartikelen kunt u tot 14.00 uur bestellen en aan ons doorgeven voor levering zelfde dag in de volgende stadsdelen van Almere , Almere haven , Almere buiten , Almere stad , Almere hout , Almere pampus en Almere-poort.

Dagelijks kopen wij verse bloemen op diverse veilingen in Nederland.
Dit is voor een belangrijk deel de reden dat wij bestellingen 24 uur van te voren in ons bezit willen hebben , hierdoor kunnen wij een vers product garanderen.

 

Van huis uit zijn wij gespecialiseerd in leveringen aan bedrijven , door onze specialisatie kunnen wij onze klanten een hoog service niveau garanderen , indien u vragen heeft over wat wij voor u privé of voor uw organisatie kunnen betekenen neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Wij verzorgen tevens uw opdrachten voor levering in Nederland via ons netwerk met landelijke dekking en mede door onze internationale contacten ook wereldwijd.

Bedrijven kunnen kiezen voor een factuur los of maandelijkse factuur wanneer er maandelijks meerdere leveringen moeten plaats vinden , particulieren hebben de keuze uit betaling met IDeal , Creditcard of Paypal via onze beveiligde payment provider Ogone.

 

 

Zoekt u een bloemist in Almere. Wij bezorgen uw bloemen, boeketten, bloemstukken, rouwbloemwerk, kraamcadeaus, fruitmanden, wijnen en champagnes in Almere.

Bloemeninbusiness.nl uw bloemist bezorgt uw bloemen, boeketten anders dan andere , wij bezorgen zelf uw bloemen, boeketten, kraamcadeaus, bloemstuk in Almere en niet verpakt in een doos die minimaal 1 dag onderweg is maar dag vers. 

       

Almere bloemist bloemeninbusiness.nl is uw online bloemist om bloemen te bestellen voor levering in Almere en te laten bezorgen in Almere Haven,  Almere Stad, Almere de Poort en Almere Buiten  en de rest van Nederland. Bestel bij de kwaliteit bloemist voor Almere. Mooie boeketten, bloemstukken, kraamcadeaus , rouwbloemwerk, rozen en fruitmanden bestelt u vertrouwd op het internet bij bloemeninbusiness.nl uw qualityflorist , wij bezorgen uw bloemen  voor alle gelegenheden in Almere. Tevens zorgen wij voor een goede levering van uw boeket, fruitmand, bloemen, kraamcadeau, geboorte boeket of bloemstuk in Almere.


 


 Tevens bieden wij u via onze cadeausite een ruime mogelijkheid van diverse cadeaus voor verschillende gelegenheden , breng eens geheel vrijblijvend een bezoek aan onze cadeausite www.qualityfruitbaskets.nl voor fruitmanden en heel veel meer.

Een fruitmand verzenden versturen bezorgen naar een adres in Nederland ,Duitsland , België en Luxemburg is eenvoudig via ons SSL beveiligde website met beveiligingscertificaat. Wij verzorgen en leveren deze op de door U gewenste datum. U vind hier een uitgebreide keuze fruitmanden, fruitkisten, fruitschalen en fruitdozen voor diverse gelegenheden. Fruit alleen ,of in combinatie met vruchtensappen, alcoholische dranken zoals wijn, prosecco, champagne, port, diverse likeuren en gedistilleerde dranken en in combinatie met chocolade , noten en jam , confituren producten. Tevens hebben wij ook een uitgebreide keuze in fruitmanden en fruitschalen voor geboorte van jongen of meisje met knuffelbeer in roze of blauw. Meer combinaties treft U aan bij cadeau artikelen onder geboorte. Hier vind u diverse mogelijkheden en voorbeelden van geboorte cadeaus in manden en schalen zoals geboorte cadeau jongen, geboorte cadeau meisje, geboortemand meisje ,geboorte mand jongen met babyknuffel blauw of roze verzorgingsmand baby met zeep en luiers rompertje hemdje pyjama . Vandaag besteld vóór 14.00 uur is morgen afgeleverd op ieder gewenst adres in Nederland voor slechts € 6,95. Bezorgkosten ( met uitzondering van de Waddeneilanden ) hiervoor is een ander bezorgtarief van €15,00 nodig. Qualityfruitbaskets bezorgd, verstuurd, en verzend niet alleen fruitmanden, fruitschalen en fruitkisten maar wij leveren ook diverse dranken naar adressen in Nederland, Duitsland, België, en Luxemburg. U heeft een ruime keuze in de categorieën wijnen, wit , rood rosé en mousserend , port , distillaten en vruchtensappen van een enkele fles tot mooie combinaties van meerdere flessen in kistjes of cadeau boxen, dozen . tevens treft u hier ook mooie combinaties met kazen jong, belegen en oud , noten , zoet of zout .meer combinaties zult u vinden onder de cadeau artikelen bij noten en chocolade melk, bitter of puur . U kunt een kaartje bij het product versturen/ toevoegen met uw persoonlijke tekst erbij vermeld. Mocht u iets willen versturen en laten bezorgen in een ander land dan Nederland, Duitsland, België of Luxemburg stuur ons dan een email met uw wens en plaats, land en bezorgdatum, wij zullen deze dan binnen enige uren beantwoorden.