U bevindt zich hier : Home || Droomboeket

Droomboeket

DroomboeketU kunt zelf uw droomboeket samenstellen bij Bloemen in Business uit Almere. We zijn gespecialiseerd in leveringen van bloemen, boeketten en bloemstukken aan bedrijven. Om welke gelegenheid het ook gaat, uw droomboeket stelt u samen met Bloemen in Business.

Bloemen in Business is een bloemist uit Almere die sinds jaren online bloemen en boeketten verkoopt. We zijn primair gericht op bedrijven, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen. We verkopen ook cadeauartikelen zoals:

We leveren uitsluitend hoogwaardige producten en onze service is optimaal. We leveren wereldwijd dankzij ons internationale netwerk van partners. Bij ons bent u verzekerd van een klantgerichte houding en een hoge accuratesse op het gebied van leveringen.

Voor het bestellen van uw droomboeket kunt u contact met ons opnemen via: 036 - 5354805. E-mailen kan ook naar: info@bloemeninbusiness.nl. Of via onze website hier treft u een groot overzicht aan van ons assortiment. Daar bestaat tevens de mogelijkheid om online een bestelling te plaatsen. Wij zijn gevestigd in Almere, aan de Salsastraat 42.

Bij bloemist Bloemen in Business kunt u onder andere terecht voor:
bloemwerken, boeketten en fruitmanden en chocolade.
Maar ook voor een rouwbloemwerk, geboorte cadeaus, knuffels, of glasvazen kunnen we u verder helpen.
Neemt u contact met ons op als u nog vragen heeft, of bestel direct online.

 

Voor onze bloemen en boeketten kunt u kijken op:

Bos bloemen bestellen - Bloemstuk crematie - Bloemen uitvaart - Bloemen bezorgen Den Haag - Rozenboeket - Rouwkrans - Rouwbloemstukken - Rouwarrangementen - Knuffel versturen - Grafbloemstukken