U bevindt zich hier : Home || Knuffel versturen

Knuffel versturen

Knuffel versturenVoor het versturen van een knuffel kunt u terecht bij Bloemen in Business uit Almere. We zijn een bedrijf dat in de eerste plaats gespecialiseerd is in bestellingen door bedrijven van bloemen, bloemstukken en boeketten. Daarnaast verzorgen we verzendingen van andere artikelen, zoals knuffels, wijnen, chocolade en glasvazen.

Bloemen in Business verzorgt vele verzendingen van bloemen in binnen- en buitenland. Door onze internationale contacten leveren we wereldwijd. Zo zijn we van kleine bloemist in Almere uitgegroeid tot internationale leverancier van bloemen en cadeauartikelen. Ook een knuffel versturen behoort tot de mogelijkheden. We werken in de eerste plaats in opdracht van het bedrijfsleven, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht.

Voor het versturen van een knuffel kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 036 - 5354805. en bestellen in onze webshop hier treft u diverse mogelijkheden aan. U kunt ons ook e-mailen: info@bloemeninbusiness.nl. Op onze website vindt u bovendien een overzicht van ons assortiment. Daar kunt u tevens een bestelling plaatsen. We zijn fysiek gehuisvest aan de Salsastraat 42 in Almere.

Bij bloemist Bloemen in Business kunt u onder andere terecht voor:
bloemwerken, boeketten en fruitmanden en chocolade.
Maar ook voor een rouwbloemwerk, geboorte cadeaus, knuffels, of glasvazen kunnen we u verder helpen.
Neemt u contact met ons op als u nog vragen heeft, of bestel direct online.

 

Voor onze bloemen en boeketten kunt u kijken op:

Klassiek boeket bezorgen - Geboortecadeaus - Boeket rode rozen - Bloemstuk begrafenis - Bloemen bij crematie - Bloemen bestellen - Rouwtak - Rouwboeketten - Rouwbloemstuk - Rode rozen bestellen