U bevindt zich hier : Home / Wines and champagnes / Champagne Perrier

Champagne Perrier

Waar een champagne-etiket met jaaraanduiding meestal een en ander zegt over het vermelde oogstjaar, zegt een Brut zonder jaartal veelal alles over de stijl van dat betreffende wijnhuis. Zoals dat ook het geval is met de BRUT L-P die met zijn prachtige fraîcheur, elegantie en balans de ideale Champagne is om kennis te maken met, en vertrouwd te raken aan, Laurent-Perrier.

De chardonnay-druif domineert in deze wijn met een aandeel dat bijna twee keer hoger is dan gebruikelijk voor een Brut Champagne. De BRUT L-P is een assemblage van meer dan 55 wijnen die onder ideale omstandigheden 3 jaar rijpen. Dankzij het evenwicht tussen de natuurlijke frisheid en suikers in de wijn hoeft slechts beperkt gedoseerd te worden.

De wijn is licht goud gekleurd met fijne, blijvende belletjes. De delicate geur is fris en complex met tonen van wit fruit en citrusvruchten . De BRUT L-P is door zijn elegante stijl de perfecte aperitiefwijn. Hoewel zijn opmerkelijke balans, frisheid en verfijning hem ook perfect maken als begeleider van vis, wit vlees en gevogelte.
 


 

1035 - Laurent Perrier Brut
€37,50

Related items