U bevindt zich hier : Home || Rouwkrans

Rouwkrans

Bloemen bestellenVoor een prachtige rouwkrans bekijkt u online de mogelijkheden bij Bloemen in Business. Wij hebben een zeer ruime keuze aan rouwboeketten, rouwkransen, en rouwstukken in verschillende vormen (rond, ovaal, druppelvormig, hartvormig, etc.). U kunt de rouwkrans van uw keuze hier direct bestellen en wij leveren door het hele land, in de kerk, crematorium of uitvaartcentrum.

Maak een keuze
Kies een rouwkrans in een bepaalde kleur of een krans gemaakt van een specifieke bloem. Geeft u bij uw bestelling aan of u een rouwlint aan de krans bevestigd wilt hebben en welke tekst hierop geprint dient te worden. Bloemen in Business verzorgt het rouwbloemwerk meteen voor u. Klik op de afbeelding van de rouwkrans van uw keuze en ga over tot het bestellen. De betaling kan veilig online voltooid worden.

Contacteer ons
Als u vragen hebt over een rouwkrans neemt u dan contact met ons op. Vul hiervoor het contactformulier in, of bel naar telefoonnummer 036 5354805 voor persoonlijk contact. Wij voorzien u graag van een deskundig advies.

Bij bloemist Bloemen in Business kunt u onder andere terecht voor:
bloemwerken, boeketten en fruitmanden en chocolade.
Maar ook voor een rouwbloemwerk, geboorte cadeaus, knuffels, of glasvazen kunnen we u verder helpen.
Neemt u contact met ons op als u nog vragen heeft, of bestel direct online.

 

Voor onze bloemen en boeketten kunt u kijken op:

Rouwboeketten - Rouwbloemstuk - Rode rozen bestellen - Klassiek boeket bezorgen - Geboortecadeaus - Boeket rode rozen - Bloemstuk begrafenis - Bloemen bij crematie - Bloemen bestellen - Rouwtak