U bevindt zich hier : Home || Boeket bestellen

Boeket bestellen

Boeket bestellenVoor het bestellen van een boeket kunt u terecht bij Bloemen in Business uit Almere. We zijn een bloemist die van huis uit gespecialiseerd is in leveringen van bloemen, boeketten en bloemstukken aan bedrijven in Almere. Daarnaast leveren we ook in de rest van Nederland en kunnen we door onze internationale contacten zelfs wereldwijd bloemen bezorgen. Een boeket bestellen kunt u bovendien op diverse manieren doen.

Bloemen in Business is een leverancier van bloemen die gevestigd is in Almere. In Almere leveren we nog dezelfde dag als er besteld is voor 14.00 uur, voor de rest van Nederland is bestellen voor 12.00 uur noodzakelijk, Voor grote bestellingen kunt u eerst contact met ons opnemen voor de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Naast:

leveren we ook cadeauartikelen, zoals:


Een boeket bestellen kunt u via onze website doen. U treft daar een overzicht van ons assortiment aan en u kunt via het bestelformulier uw bestelling doorgeven. Tevens kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 036 - 5354805. Een e-mail sturen kan ook naar: info@bloemeninbusiness.nl. Bloemen in Business is gehuisvest aan de Salsastraat 42 in Almere.

Bij bloemist Bloemen in Business kunt u onder andere terecht voor:
bloemwerken, boeketten en fruitmanden en chocolade.
Maar ook voor een rouwbloemwerk, geboorte cadeaus, knuffels, of glasvazen kunnen we u verder helpen.
Neemt u contact met ons op als u nog vragen heeft, of bestel direct online.

 

Voor onze bloemen en boeketten kunt u kijken op:

Bloemstuk crematie - Bloemen uitvaart - Bloemen bezorgen Den Haag - Rozenboeket - Rouwkrans - Rouwbloemstukken - Rouwarrangementen - Knuffel versturen - Grafbloemstukken - Bos bloemen bestellen